Van Verre Family: Individuele familiereizen naar Azië

Screenshot website eigen paginaFamiliereizen op maat naar Azië met Van Verre Family

Tijd voor elkaar en samen andere culturen ontdekken. Van Verre Family organiseert familiereizen op maat naar Indonesië, Maleisië, Thailand en Sri Lanka. U kunt hier heel goed rondreizen met uw kinderen. Wij hebben onze voorbeeldreizen zo samengesteld, dat het voor kinderen prettig en spannend is. U reist in uw eigen (veilige) minibus, dus alleen met uw familie. De reis aanpassen of een geheel eigen reis? Onze Family-medewerkers kennen deze landen heel goed uit eigen reiservaring.

De landen van Van Verre Family
- Indonesië
- Maleisië
- Thailand
- Sri Lanka

Onze family-adviseurs hebben ook kinderen
Eigenlijk kan alleen een papa of mama goed inschatten wat bij u en uw kinderen past. En gelukkig hebben wij reislustige ouders in ons bedrijf, die ook met hun kroost op reis gaan. Chantal Heere en Doortje Sol hebben ieder twee kinderen, Gionne van Wijnen trekt veel op met haar nichtje en Emmy Nijman heeft veel gereisd in heel Azië met haar kinderen, binnenkort zijn haar kleinkinderen aan de beurt.

Welterusten!
Ik wil niet meer naar huis! U wilt misschien niet dat uw kind dit zegt, maar wij vinden het heel belangrijk dat uw kind(eren) zich thuis voelt in de accommodatie tijdens uw reis. De landendeskundigen van Van Verre Family selecteren daarom leuke en kindvriendelijke accommodaties. Sommige hotels hebben familiekamers of kamers naast elkaar met een verbindingsdeur. De juiste accommodatiekeuze is een toevoeging aan de gehele reiservaring, dit geldt voor zowel u als voor de kinderen, het maakt van een al reeds mooie reis, één om nooit meer te vergeten!

Veilig reizen met kinderen
Eigenlijk het belangrijkste: goed vervoer. We inspecteren met grote regelmaat dat het transport ter plaatse, de minibusjes, echt goed is. Dat is geen vanzelfsprekendheid in Azië: bij ons staat dit reisonderdeel op nummer 1.

Kom langs met uw kinderen
Iedere reiziger is anders, standaardreizenpassen lang niet iedereen. Bij een offerte-aanvraag: we bellen altijd. Nog leuker, kom naar ons toe en neem uw kinderen mee, dan gaat de reis leven! U heeft altijd contact met één van ons, die het land zelf kent en ook kinderen heeft.

Daarom kiest u voor Van Verre Family:

- Familiereizen op maat
- Uw wensen staan centraal
- Reizen in eigen tempo
- Zonder zorgen op reis
- Zekerheid in reiskwaliteit
- Onderdeel van Van Verre (Azië-reisspecialist met jarenange ervaring met privéreizen op maat naar Azië)

Contact:

Banner Van Verre Family 90x90Van Verre Family
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam

Telefoon: 0299-475083
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.vanverrefamilie.nl

Indonesie Bali jongenkijktuitoprijstvelden6 (160x120) Indonesie Bali kindbijtempel2.jpg (160x120) Indonesie Java Overal KinderenopJava6.jpg (160x120)

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner