Vámonos for kids - Familiereizen naar Thailand

altAvontuurlijke verre reizen met kinderen naar Thailand

Vámonos over Thailand: 
Thailand is het land van de glimlach. Deze bestemming heeft alle ingrediënten die een reis aantrekkelijk maken: betoverende tempels, tropische eilanden, schitterende en ongerepte natuur, glimlachende mensen, boeddhistische cultuur, lekker eten, een heerlijk klimaat en een interessante geschiedenis.

 

De familiereizen van Vámonos
Omdat het Vámonos for kids-reisaanbod is samengesteld door ervaringsdeskundigen, weten zij wat belangrijk is als je reist met (jonge) kinderen. In de reizen Thailand wordt het tempo aangepast, is de accommodatie kindvriendelijk en zul je met kinderen minder vaak drukke steden en juist meer strand, dieren en watervallen bezoeken. De reis naar Thailand is ook geschikt voor zeer jonge kinderen.

De 17-daagse reis door het land van de glimlach start in het bruisende Bangkok en eindigt op een tropisch eiland. Onderweg kom je langs oude tempelcomplexen, watervallen en de jungle. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven!

 

Reizen met kinderen volgens Vámonos
Bij kinderen zit ontdekken in het bloed. Met hun onbevangenheid kijken ze op een heel andere manier naar de wereld om hen heen en maken ze snel contact met de lokale bevolking. Voor je het weet doen ze mee in het lokale beach volleybalteam en spreken ze een aardig woordje Spaans of Swahili! In verre landen met vreemde culturen is alles een grote ontdekkingsreis. Laat je kind de gids zijn en beleef een heel andere kant van reizen. Dus: Vámonos!

Met Vamonos naar ThailandWebsite: www.vamonos.nl

 

Vámonos Travels
Amstelveenseweg 314
1076 CS Amsterdam
Tel. 020-6735353
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.30 uur.

 

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner