Sawadee Familieavontuur - Thailand met kids

Voor nieuwsgierige kinderen met avontuurlijke oudersWebsite van Familieavontuur

Sawadee Familieavontuur naar Thailand
Bijzondere groepsreizen voor ouders en kinderen die niet bang zijn voor wat avontuur tijdens hun vakantie! Met Familieavontuur bezoek je de mooiste plekken van het land en maak je kennis met de gebruiken en gewoontes van de bevolking.

Sawadee Familieavontuur is een sympathieke reisorganisatie met veel aandacht voor duurzaam reizen. Zo ontlasten zij zoveel mogelijk het milieu en stimuleren de ontwikkeling van de lokale bevolking van hun bestemmingen. Hierbij werken zij samen met organisaties als IUCN, Rainforest Alliance, Paseo en Apenheul.

Groepsreizen voor kids vanaf 7 jaar
De groepsreizen naar Thailand zijn er voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Je kunt kiezen uit twee verschillende reizen. Een heerlijk lange 21-daagse gezinsreis, of de 16-daagse hoogtepunten reis. Thailand is een heerlijk land voor een avontuurlijke rondreis voor families. Het heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

Duurzaam reizen en eerlijke handel staan hoog in het vaandel van Familieavontuur. Daarnaast bieden zij een zeer breed aanbod van avontuurlijke rondreizen. Krijg je er al zin in? Reden genoeg om eens een kijkje te nemen op hun site!


FAM NEW met SAWSawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018AV Amsterdam
Tel: 020-420 22 20
www.sawadee.nl/familieavontuur
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Klik hier om nu gratis die inspirerende brochure van Sawadee Familieavontuur aan te vragen.

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner