Riksjakids - Thailandkids

Thailandkids - Thailand vakanties met kinderenNaar Thailand met kinderen op je eigen manier 

Thailand lijkt haast wel gemaakt voor een reis met je gezin. Je vliegt er het hele jaar door rechtstreeks heen. Het is er veilig, betaalbaar en zonnig. Jungle, tempels en strand zijn bovendien, zonder al te grote afstanden te reizen, gemakkelijk te combineren.

Riksjakids let uiteraard op de wensen die je als gezin hebt: kindvriendelijke en sfeervolle hotels, zoals een junglehotel dat door olielampjes wordt verlicht. Hotels ook met voldoende comfort, zoals een zwembad. En ze plannen verantwoorde excursies in: je fietst door de achterstraatjes van Bangkok en neemt de tuk tuk langs kleurrijke tempels. Je speurt vanaf de rug van een olifant naar apen in de jungle, vaart naar een bountyeilandje met witte stranden en eindigt lekker onder de wuivende palmen.

 

Familiereizen Thailand
Met ThailandKids reis je niet in een groep maar individueel. Zo kun je met je gezin je eigen plan trekken. Ze regelen privé-vervoer waar dat efficiënt is, maar waar het leuk is reis je even samen met anderen. Zo heb je, als je dat wilt, wel contact met andere families. Riksjakids verzorgt individueel op maat gemaakte gezinsreizen naar Thailand en biedt ‘bouwstenen’ aan die een eigen reis kunnen aanvullen. De bouwstenen zijn echt toegesneden op reizen met kinderen, zowel wat betreft activiteiten als accommodatie.

 

Reisaanbod Thailand
Op de site van Thailandkids vind je individuele rondreizen naar Thailand voor gezinnen, samengesteld door het team van Thailand specialisten. Deze specialisten zijn zelf moeder en hebben verre reiservaring met hun kinderen. Ze kennen de bijzondere plekjes in Thailand en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Afhankelijk van je voorkeur stellen ze een reis voor je samen met privé-vervoer of waarbij je delen in (klein) gezelschap van andere reizigers doorbrengt. De rondreizen zijn aanpasbaar, wil je ergens een nachtje langer blijven, dan is dat prima. 

Naast rondreizen bieden ze bouwstenen waarmee je samen met Thailandkids zelf een ideale gezinsvakantie Thailand samenstelt. Het leuke aan Thailand is dat je er veel afwisseling in je reis kunt hebben. Zo is een reis per nachttrein bijvoorbeeld een goede manier om afstand te overbruggen; kinderen vinden het vaak leuk om in de trein te slapen

 

Thailandkidsalt

ThailandKids is een van de landenwebsites van RiksjaKids.nl, onderdeel van Riksja Travel. Ze werken met ervaren Engels of Nederlands sprekende lokale partners die, net als zij, verantwoord toerisme belangrijk vinden. Tijdens je Thailand reis met kinderen kun je voor assistentie, eventueel zelfs 24 uur per dag, bij hen terecht.

Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 071-8910147
Als je een reis wilt aanvragen, kun je de gewenste bouwstenen of rondreis selecteren op het aanvraagformulier.

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner