Koning Aap Familiereizen: Reis en geniet in Thailand

De website van Koning Aap‘Wij hebben jullie site ontdekt en waren blij verrast. Ontzettend goed gedaan! Complimenten van het ecommerce team van Koning Aap Kidz.’ (febr. 2009)

De complimenten in dit mailtje deden ons even blozen, dat begrijp je. Koning Aap Kidz, een grote organisator voor groepsreizen voor gezinnen wilde graag weten hoe ze ons konden sponsoren. We zijn er trots op dat we ze toe mogen voegen als sponsor en zo de bijzondere reizen die zij organiseren onder de aandacht kunnen brengen.

Avontuurlijk aanbod
Voor levensgenieters en hun kinderen biedt Koning Aap Kidz ruim veertig reizen in meer dan twintig verschillende exotische landen aan, waaronder Thailand. Thailand is ook onder gezinnen een van de populairste reisbestemmingen in het Verre Oosten. Dit land in het zuidoosten van Azië trekt jaarlijks tienduizenden toeristen uit Nederland, die stuk voor stuk onder de indruk raken van dit land vol contrasten. Wat maakt een rondreis met de kinderen door Thailand zo uniek? Zijn het de gouden tempels? Het tropische groene landschap? De bounty-eilandjes? Is het de betoverende glimlach van de Aziaten, de fantastische Thaise keuken of de impact die uitgaat van de bruisende hoofdstad Bangkok? Hoe dan ook: wie besluit om met de kinderen door Thailand te reizen, is binnen no time verliefd.

 

Onbekommerd reizen
Tijdens een reis met Koning Aap Kidz bestaat jullie groep maximaal uit vijf à zes gezinnen met kinderen vanaf vier jaar. Voor sommige reizen geldt een minimumleeftijd van acht of twaalf jaar. Maar altijd zijn er voldoende speelkameraadjes bij de hand. Uiteraard zijn alle reizen uitgezocht op kindvriendelijkheid. Dit zie je terug in de keuze van de accommodatie, type vervoer, reistempo en de met zorg uitgekozen Nederlandse reisbegeleiding. Daarnaast weegt het veiligheidsaspect zwaar in de keuze van de bestemmingen. Met Koning Aap Kidz reis je onbekommerd naar plekken waar je voorheen alleen van kon dromen.

www.koningaapkidz.nl

Koning Aap Kidz

 

 

 

Bezoekadres Koning Aap Kidz:
Entrada 211
1096 EE Amsterdam
Tel. 020-7887700
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 PS. Klik hier om gratis die inspirerende en leuke brochure aan te vragen

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner