Kidsreizen naar Thailand - Individuele gezinsvakanties

De website van KidsreizenExplore the World!

Persoonlijke betrokkenheid
We hebben al enige tijd contact met Marie-José Bluyssen, oprichtster van Kidsreizen. Zij is een nieuwe 'speler' op het gebied van de verre gezinsreizen. Ook zij is weer een voorbeeld van een reislustige ouder die het roer omgooide en van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Voor de bestemmingen die zij aanbiedt, put zij uiteraard uit eigen reiservaring met kinderen. Voor klanten is het erg fijn zulke persoonlijke betrokkenheid. Het afgelopen jaar hebben we haar website zien groeien en is deze gevuld met steeds meer mooie reizen naar bijzondere bestemmingen. Het eigen enthousiasme  over reizen met kinderen zie je niet alleen terug in haar reizen maar zeker ook in haar website. We vinden het erg leuk Kidsreizen nu te kunnen toevoegen bij onze sponsors.

Bijzondere bestemmingen
Kidsreizen specialiseert zich in individuele gezinsreizen (maatwerk) voor ouders van kinderen in alle leeftijden. In Thailand biedt Kidsreizen twee rondreizen aan. Een 19-daagse reis waarbij je het echte Thaise dorpsleven in het oosten ontdekt en de bergstammen in het noorden. Je ziet hierbij mooie natuurparken, tempels en natuurlijk het strand! Heb je iets minder tijd, dan kies je voor de 13-daagse reis. Je gaat van Bangkok naar de indrukwekkende River Kwai en na een bezoek aan de bergstammen in het hoge Noorden lekker relaxen op het eilandje Ko Chang.

Organiseer je graag je reis zelf, dan kun je toch profiteren van de kennis en ervaring van Kidsreizen. Kidsreizen biedt voor zelfstandige gezinnen een startpakket in Bangkok en een bouwsteen naar de River Kwai. Kidsreizen organiseert je reis en zorgt voor prima accommodatie en begeleiding. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar hotels met familiekamers en veilig vervoer, wat erg tijdrovend kan zijn en frustrerend voor je kinderen.

Explore the World!
Verre reizen niks voor kinderen? Je droomreis uitstellen tot ze het huis uit zijn? KidsReizen neemt je zorgen uit handen en vanaf nu is Thailand binnen handbereik voor het hele gezin! Explore the world!

Contact:

www.kidsreizen.nl
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tel. 020-7751955

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner