Fox Family & Kids: comfortabel reizen met kinderen

Met Fox Family & Kids op vakantie naar ThailandDe website van Fox Family & Kids

FOX over Thailand: Het 'land van de glimlach' is een schitterende tropische bestemming met vele indrukken, zoals een tocht op de rug van een olifant en een bezoek aan de River Kwai. Ook de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels zijn een bezoek waard. Wilt je liever samen met je kinderen genieten van de zon op één van de heerlijke stranden? Ook dat is mogelijk in Thailand.

 

Familiereizen naar Thailand met FOX
Onze FOX Family & Kids groeps-, individuele rondreizen zijn bedoeld voor twee- of eenoudergezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, uitgezonderd de FOX Family & Kids strandvakanties waarbij geen leeftijdsgrens geldt. Beleef deze unieke ervaring door de ogen van uw kind en stap daardoor even in hun belevingswereld. Dit kan tot verrassende ontmoetingen én ontdekkingen leiden!

Fox Family & Kids heeft voor gezinnen die op vakantie naar Thailand willen een ruim en afwisselend reisaanbod. Dit zijn groepsreizen voor families waarbij je samen met andere gezinnen op comfortabele wijze door Thailand reist. Bij de individuele reizen reis je niet in een groep, maar alleen met jouw gezin. Tenslotte biedt Fox ook heerlijke strandvakanties in Thailand die speciaal geselecteerd zijn op kindvriendelijkheid.

 

Over FOX
FOX Vakanties van ANWB is dé internetreisorganisatie naar verre bestemmingen. Reizen met FOX staat voor 'comfortabel avontuur': FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. Dit betekent reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels, met als hoofdingrediënt van de reizen: cultuur en avontuur. Bovendien eindigt de reis veelal met enkele dagen verblijf aan het strand, zodat u kunt bijkomen en kunt nagenieten van de geweldige indrukken die u tijdens de reis heeft opgedaan. Of u nu geïnteresseerd bent in reizen in een groep, in een groep van singles, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal!

 

Contact:

FOX Vakanties
Taurusavenue 18
2132LS Hoofddorp

Tel. 0252-660000

Naar de website van Fox Family & Kids
Vraag die prachtige brochure aan

 

Met Fox naar Thailand?

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner