333Travel

Ontdek Thailand in je eigen tempo

333TRAVEL is al 13 jaar de individuele verre reizen specialist en onze passie ligt in het organiseren van mooie, spannende en bijzondere verre reizen. Kinderen moeten met verhalen thuiskomen en genieten van de lokale tradities, de bijzondere uitstapjes, de uitdagende natuur en bijzondere cultuur. Dit laten we allemaal terugkomen in onze speciale 333Family reizen. Wilt u liever wat anders, stel dan uw eigen reis samen via 333Flexible.

Bepaal je eigen tempo
De individuele reizen zijn ideaal voor gezinnen. Wij regelen kamers naast elkaar of speciale familiekamers. We bieden veel comfort en goede kwaliteit en vrijwel alle hotels zijn voorzien van een zwembad. Bij 333TRAVEL reist u als reiziger en niet als toerist. U geniet nog meer van de lokale bevolking en hun wijsheden. Daarnaast zijn de programma's prima uitgebalanceerd met voldoende zien, doen en relaxen.

Kinderkortingen
333Family reizen zijn voornamelijk naar Thailand, Bali, China, Sri Lanka en Florida. Hier vindt u de perfect verzorgde familiereizen. Kinderen tot en met 11 jaar krijgen speciale kinderkortingen. Reist u met ons naar China? Dan krijgen kinderen onder de 1.20 meter nog meer kortingen, wat kan oplopen tot wel 350 euro per kind. U kunt ook een van onze tien overige landen kiezen als familiebestemming, waarbij wij graag voor u de ideale familiereis samenstellen. U kunt hiervoor via onze website 333travel.nl een offerte aanvragen en uw reiswensen kenbaar maken. Binnen 72 uur ontvangt u van ons het voorstel per mail.

 

 

Kantoor in Harmelen
Wilt u liever uw reis persoonlijk bespreken? Dit is ook mogelijk. U kunt met ons een afspraak maken. Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10 uur tot 16 uur. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak.

Website: www.333travel.nl/familiereizen

333TRAVEL
De individuele verre reizen specialist

Productieweg 2
3481MH Harmelen
Tel: +31 (0) 348 - 441951
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner