Vliegen met kinderen naar Thailand

Vliegen naar Thailand

Voor je met de kinderen kunt genieten van al het moois dat Thailand te bieden heeft, zul je eerst een vlucht van ongeveer elf uur moeten ondernemen. Het klinkt veel, maar het valt alles mee. Wel eens met de kinderen met de auto naar Zuid Frankrijk, Spanje of Italië gereden? Dat heeft je waarschijnlijk heel wat meer tijd gekost. En daarbij, in het vliegtuig hebben de kinderen meer bewegingsvrijheid dan in de auto.

Vanuit Nederland vliegen drie luchtvaartmaatschappijen met een directe vlucht naar Bangkok. De aanbieders van vluchten vanaf Amsterdam zijn KLM, China Airlines en Eva Air. De prijzen zijn, vooral buiten het hoogseizoen, heel redelijk. Vluchten met een tussenstop zijn vaak voordeliger. Of kijk eens naar vluchten van Dusseldorf of Brussel.

Of een lange vlucht met kinderen soepel verloopt, heb je als ouder niet helemaal zelf in de hand, zeker niet bij heel jonge kinderen. Als je geluk hebt, valt je zoon of dochter een paar uur na het optstijgen vermoeid in slaap en moet je hem/haar wakker maken voor de daling. Het minder positieve scenario komt ook voor: je zoon of dochter valt niet in slaap, maar brengt de vlucht huilend (zo niet krijsend) door. Heel vervelend, maar gelukkig kun je daarna in een heerlijke omgeving bijkomen.

Wij verzamelden veel tips en informatie zodat jij in elk geval kan doen wat in je vermogen ligt om de vlucht met kinderen zo ontspannen mogelijk door te komen. Klik hier voor de pagina over vliegen met kinderen...

 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner