Gezinsreizen

Naar Thailand met de kids

Kids in Thailand

Deze rondreis laat je de hoogtepunten van Thailand zien. Van het bruisende Bangkok naar de indrukwekkende River Kwai en het hoge Noorden, waar je de jungle gaat verkennen, de bergstammen ontmoet en een ritje op een olifant maakt. Daarna kun je lekker uitrusten op een mooi bounty eilandje!

  • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Mahoutcursus in olifantencentrum Lampang

Een leukere manier om kennis te maken met de Aziatische olifant is er niet: ga twee dagen in training bij het Elephant Conservation Center in Lampang en wordt een ervaren mahout! Mahouts zijn de verzorgers en trainers van olifanten die u in heel Azië tegenkomt. Elke olifant heeft een vaste verzorger toegewezen die het dier temt, voor hem zorgt en het wel en wee van de dikhuid in de gaten houdt. Tijdens deze tweedaagse homestay wordt u mahout over uw eigen olifant (alleen of samen met uw kind).

  • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Bouwsteen
 

Jungle en parelwitte stranden

Thailand is een heerlijk land voor een avontuurlijke rondreis voor families. Het heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

  • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 7 jaar
  • Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. Leeftijd 12 en 16 jaar. Mogelijke verlengingen: strand Koh Samui, duiken Koh Tao

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Familiereis Fietsen en bamboefratsen

Reizen van het noordelijke berggebied naar de zuidelijke eilanden in Thailand zijn ingrediënten voor een mooie en afwisselende reis. Fietsen en koken in een dorp vlakbij Chiang Mai. Dan via de oude koningssteden richting Bangkok, met de trein! Na zoveel indrukken is het tijd voor chillen op het strand op een bounty-eilandje in het zuiden.

  • Reisinfo: Thailand, Individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele rondreis
 

Jungle bells and beaches

Bij deze kerstreis staat een relaxed reistempo centraal. Tijdens deze reis ontdek je het zuiden van Thailand, dat bekend staat om de groene jungle en de dromerige zandstranden. Je verblijft overal minimaal twee nachtjes, zodat je de plaatsjes leert kennen en niet al te vaak je tas hoeft in te pakken. Je 15-daagse rondreis begin je met een ontdekkingstocht door Bangkok. Daarna reis je met de nachttrein naar het zuiden om de jungle in te gaan, in het Khao Sok national park. Je maakt hier een rit op een olifant en hebt de tijd om zelf een wandeling te maken door het groene oerwoud.

  • Reisinfo: Thailand, kerstreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Apen en olifanten in de jungle

Deze bouwsteen biedt je de gelegenheid met kleinere kinderen op relaxte wijze in het onaangetaste regenwoud van Khao Sok te verblijven. Je logeert twee nachten in een familiebungalow met mooi uitzicht op een rivier midden in het regenwoud. Je gaat in dit indrukwekkende junglegebied een wel heel speciale 'sightseeing' doen, namelijk op de rug van een olifant. De resterende tijd (of als de kleine slaapt) ben je vrij om vanuit de lodge wandelingen te maken door het National Park of een stukje te kanoën /tuben.

  • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 6 jaar
  • Bijzonderheden: Khao Sok NP vanuit Phuket of Surat Thani

Meer info

> Bouwsteen
 

Zon, zee en zandkastelen

De ideale bestemming om niets te doen dan luieren aan het strand dat wit, breed en oneindig lang is. Bovendien loopt het strand geleidelijk af in zee, wat ideaal is als je met kinderen reist. Je verblijft in een heerlijk resort aan het strand en uiteraard voorzien van een fijn zwembad. Ko Lanta is gemakkelijk te bereiken vanuit het Khao Sok National Park, de transfer van ongeveer 2,5 uur is inbegrepen. Onderweg neem je een pontje (2 minuten varen). Heb je een groot gezin en wil je graag in 1 bungalow verblijven met zijn allen dan kan dat op Ko Lanta. Dit eiland kun je het best bezoeken in de maanden november tot en met april.

  • Reisinfo: Thailand, strandverlenging, 4 dagen, alle leeftijden
  • Bijzonderheden: Ko Lanta vanuit Khao Sok

Meer info

> Bouwsteen
 

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner