Gezinsreizen

Naar Thailand met de kids

Ontdek Zuid Thailand

Deze rondreis brengt je naar Bangkok en via de River Kwai naar het Khao Sok park en het eiland Ko Samui!

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Family Fun Thailand

Travelnauts geeft Thailand een 8 vanwege de vriendelijke houding van de bewoners ten opzichte van kinderen en de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt het land veel bezienswaardigheden en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, van de kleintjes tot de 17 a 18 jarigen. Tevens is Bangkok non-stop te bereiken.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Junior Thailand 21 dagen

Complete rondreis door het ‘land van de glimlach’ in de zomervakantie, een ideale gevarieerde vakantiebestemming voor het hele gezin. Ervaar in een bootje of per tuk-tuk de drukke stad Bangkok en ontdek de rust van de natuur op de Kwai rivier in de jungle rafts. Een fietstocht over het platteland kun je maken in Sukothai en een tochtje per olifant mag niet ontbreken in de omgeving van Chiang Mai. Het tropische strand bij Koh Samed is een mooi slot van de vakantie.

 • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar
 • Bijzonderheden: verlengen op Koh Samed mogelijk, ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Junior Thailand 15 dagen

Thailand leent zich bij uitstek voor een avontuurlijke vakantie met de kinderen. In Bangkok maken we een boottocht en vind je gouden paleizen. Op de drijvende markt doe je de inkopen uit een bootje. Een tocht op een olifant maak je bij Chiang Mai. De laatste dagen van de reis geniet je van de prachtige witte stranden van het eiland Koh Samed.

 • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar
 • Bijzonderheden: ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Avontuurlijk Thailand

Deze actieve reis is bedoeld voor gezinnen met wat grotere kinderen (ongeveer 6 jaar en ouder). Je gaat fietsen door de metropool Bangkok, waarbij je kennis maakt met het gemoedelijke leven achter deze snelle stad. Val in slaap met junglegeluiden op je drijvende vlothuisje en plons in azuurblauwe watervallen. Je maakt een rit per tweedeklasse nachttrein, waarbij je snoepjes kunt uitdelen aan je medepassagiers en met handen en voeten gesprekken kunt aanknopen. In het Khao Sok National Park wacht je een keur aan activiteiten: kanovaren, tuben of olifantrijden. Je sluit af op het tropische eiland Ko Samui, waar vooral in de zomervakantie het klimaat ideaal is voor vier dagen zandkastelen bouwen en luieren met een boek en fruitcocktail.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Boeddha` s, palmen en olifanten

Deze tweeweekse rondreis combineert de hoogtepunten van Thailand met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt boeddhistische tempels en kunt kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende optionele trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren op het tropische eiland Koh Samed.

 • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar
 • Bijzonderheden: vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en single parent reis

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Aziatische ervaringen

De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een prachtig ‘bounty’ eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.

 • Reisinfo: Vietnam-Cambodja-Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar
 • Bijzonderheden: overnachting op boot in Halongbaai

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Explore Thailand

Deze unieke rondreis brengt je naar hele bijzondere plekken; je gaat logeren bij de Thai, bezoekt een Thaise school, gaat rijst plukken in de velden, ontdekt prachtige natuurgebieden en mooie tempels en je gaat een trekking maken naar de bergstammen in het hoge noorden. Natuurlijk is er ook tijd om te relaxen aan het strand, want dat hoort er ook bij!

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 19 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Tuktuks in de tropen

Deze reis door het land van de glimlach start in het bruisende Bangkok en eindigt op een tropisch eiland. Onderweg kom je langs oude tempelcomplexen, watervallen en de jungle. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven!

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Sawadee de luxe

De reis begint in het hectische en kleurvolle Bangkok en brengt je richting het bergachtige noorden, naar Chiang Mai. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle én exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

 • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 18 dagen, vanaf 7 jaar
 • Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. Leeftijd 12 en 16 jaar. Mogelijke verlengingen: strand Koh Samet

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner