Gezinsreizen Travelnauts

Naar Thailand met de kids

Bangkok, River Kwai, Wilde Dieren en Strand

Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, een olifant te wassen en op witte zandstranden te spelen? Het begint in Bangkok, waar zoveel te beleven valt; van de traditionele drijvende markt (u moet er wel vroeg voor opstaan) en een echt gouden sprookjeskasteel tot een spetterend waterpretpark en een privé-rondleiding door een reuzenaquarium. De beroemde ‘Bridge over the River Kwai’, overnachten midden in de jungle! In Elephant Hills maakt u een heuse tocht op een olifant. In Krabi waant u zich in een paradijs, op de bounty-eilanden met witte zandstranden lijkt het of de tijd heeft stil gestaan.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Family Teen Fun 

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van 12 jaar of ouder. Het activiteiten programma is afgesteld op de kinderen. Fietsen & wandelen door Bangkok, River Kwai, gevolgd door een heerlijk verblijf in Phuket.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Family Fun Thailand

Travelnauts geeft Thailand een 8 vanwege de vriendelijke houding van de bewoners ten opzichte van kinderen en de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt het land veel bezienswaardigheden en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, van de kleintjes tot de 17 a 18 jarigen. Tevens is Bangkok non-stop te bereiken.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Bergstambezoek bij de Lisu Lodge

Maak kennis met het groene noorden van Thailand en neem een kijkje bij de vriendelijke Lisu bergstam. Vanuit Chiangmai wordt u naar de prachtige Lisu Lodge gebracht, midden in een rijke groene vallei gelegen. U ontmoet de dorpsbewoners, neemt een kijkje in hun huizen, ervaart hun manier van leven en overnacht in de karakteristieke Lisu Lodge.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 2 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Kajak Avontuur

Deze reis is geschikt voor families met kinderen vanaf 11 jaar. Een geweldig avontuur op zee. Stille, bijna onontdekte eilanden, prachtige baaien en helder blauw water. U ziet Thailand vanaf het water en gaat helemaal terug naar de natuur.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 12 jaar
 • Bijzonderheden: kamperen op het strand

Meer info

> Bouwsteen
 

Olifanten Jungle Safari

Deze reis is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar. Op de rug van een olifant een tocht door de jungle maken, olifanten voeren. Per kano varen langs mangrovebossen en prachtige exotische vogels en reptielen zien. Lunchen op een boot in Birmese stijl. En overnachten in luxueuze safari-tenten.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 4 jaar
 • Bijzonderheden: overnachtingen in luxueuze tent

Meer info

> Bouwsteen
 

4 Day Trekking Thailand

Deze reis is geschikt voor families met kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Een Gouden Driehoek avontuur vertrekkend vanuit Chiang Mai vervolgens Thaton, Maekok Rivier, Mae Sai, Chiang Rai. Wandel naar bergstamdorpjes en zie de imposante Chiangdao berg, bezoek de mystieke Gouden Driehoek, de Birmese grens en Mae Sai, Thailand’s meest noordelijke punt. Een actieve trip met alle noordelijke hoogtepunten!

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 4 dagen, vanaf 8 jaar
 • Bijzonderheden: overnachtingen in bamboehut bij lokale families

Meer info

> Bouwsteen
 

Roze dolfijnen spotten vanuit Khanom

Roze dolfijnen spotten… het kan echt, in Thailand! Aan de oostkust, niet ver van de ferry naar Koh Samui, ligt de plaats Khanom. Van hieruit start deze leuke bouwsteen in het zuidelijke deel van Thailand. Wij voegen dit pakket graag toe aan uw rondreis.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Koken en fietsen tijdens de Lanna Country Experience

Ga op bezoek bij de Lanna-bergstam in Noord-Thailand en leer alles over het leven en de kookkunsten van deze bergstam! De nadruk ligt tijdens uw verblijf op de ‘Rice for life’ cultuur en het verzamelen en koken van de maaltijden tijdens een kookles. Ook maakt u mooie fietstochten door de omgeving.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 2 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Elephant Hills Rainforest Camp

Een unieke belevenis: u combineert een verblijf in het Elephant Hills Camp met een nacht in het nieuwe drijvende tentenkamp op het Cheow Larn meer! Tijdens uw rondreis door Thailand, kunt u deze driedaagse trip gemakkelijk als ‘bouwsteen’ toevoegen aan uw rondreis.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner