Gezinsreizen Individuele gezinsreis

Naar Thailand met de kids

Familiereis op maat 2 Thailand

Deze rondreis Thailand met kinderen laat je kennismaken met een enorm divers land. Je reis begint in het drukke Bangkok, waar je een bijzondere fietstocht kunt maken. Vervolgens reis je naar de rustige jungle, waar je in een resort zult overnachten. Onderweg naar Chiang Mai kun je een bezoek brengen aan Elephant's World, een olifantenopvangcentrum waar je een volledige dag bij deze bijzondere dieren kunt blijven. Je bezoekt een aantal kleine dorpjes, waar je kennismaakt met de manier van leven van de lokale bevolking en waar je zelf ook activiteiten gaat ondernemen. Vervolgens kun je een aantal dagen genieten van de stranden op het eiland Koh Samui. Helemaal uitgerust reis je vervolgens terug naar Bangkok. Hier eindigt deze actieve rondreis Thailand met kinderen.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar
 • Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Wan, de reisspecialist van Better Places die in Thailand woont. Wan kent Thailand als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Tropische Tiener Taferelen

Tropische tiener taferelen is een rondreis voor gezinnen met tieners die wat rustiger willen rondreizen (zowel qua tempo als qua plekjes) of niet zo lang de tijd hebben voor Thailand. Ga shoppen met je teens in Bangkok en dompel je onder in de geschiedenis van de River Kwai. In de jungle van Khao Sok slaap je in een bamboevlothuisje op het meer en spring je vanuit je bed zo het water in. Ga buiten de gebaande paden naar het ongerepte strand van Khanom en stap in een bootje om op zee dolfijnen te spotten. Je eindigt je reis op het rustige eiland Ko Phangan waar het helemaal draait om niets doen.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 10 jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Ontdek Zuid Thailand

Deze rondreis brengt je naar Bangkok en via de River Kwai naar het Khao Sok park en het eiland Ko Samui!

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Avontuurlijk Thailand

Deze actieve reis is bedoeld voor gezinnen met wat grotere kinderen (ongeveer 6 jaar en ouder). Je gaat fietsen door de metropool Bangkok, waarbij je kennis maakt met het gemoedelijke leven achter deze snelle stad. Val in slaap met junglegeluiden op je drijvende vlothuisje en plons in azuurblauwe watervallen. Je maakt een rit per tweedeklasse nachttrein, waarbij je snoepjes kunt uitdelen aan je medepassagiers en met handen en voeten gesprekken kunt aanknopen. In het Khao Sok National Park wacht je een keur aan activiteiten: kanovaren, tuben of olifantrijden. Je sluit af op het tropische eiland Ko Samui, waar vooral in de zomervakantie het klimaat ideaal is voor vier dagen zandkastelen bouwen en luieren met een boek en fruitcocktail.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Explore Thailand

Deze unieke rondreis brengt je naar hele bijzondere plekken; je gaat logeren bij de Thai, bezoekt een Thaise school, gaat rijst plukken in de velden, ontdekt prachtige natuurgebieden en mooie tempels en je gaat een trekking maken naar de bergstammen in het hoge noorden. Natuurlijk is er ook tijd om te relaxen aan het strand, want dat hoort er ook bij!

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 19 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Tuktuks in de tropen

Deze reis door het land van de glimlach start in het bruisende Bangkok en eindigt op een tropisch eiland. Onderweg kom je langs oude tempelcomplexen, watervallen en de jungle. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven!

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Totally Thailand

Je overnacht in een romantisch drijvend hotel, zwemt onder de Erawan watervallen, slaapt een nachtje in de trein en overnacht bij een lokaal bergvolk. Hier zijn meestal voldoende speelkameraadjes te vinden en taalbarrières worden opgeheven met een voetbal. Midden in de jungle overnacht je op een meer en zul je, met een gids, op zoek gaan naar aapjes en bijzondere planten. De vakantie eindigt met een verblijf in een comfortabel resort aan het poederstrand van Ko Phangan waar je kunt luieren en genieten van wuivende palmen en verfrissende fruitshakes.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf zes jaar

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Gezinsreis Thailand Mooi 2

Thailand is een heerlijke en gevarieerde bestemming voor het hele gezin. Activiteiten als raften in de omgeving van Pai, ziplinen (tokkelen) aan een staalkabel over de jungle nabij Chiang Mai of wandelen door het Khao Sok Nationaal Park zullen zeker ook door uw tieners gewaardeerd worden. Een bezoek aan een tempel of nijverheidsdorpje wisselt u af met een middagje relaxen bij het zwembad of op het strand. Of wat dacht u van een middagje shoppen? En vissen of surfen? Het kan allemaal in Thailand en zo geniet iedereen van een fijne vakantie. U reist van A naar B per auto met chauffeur en soms per boot. De grotere afstanden legt u af per binnenlandse vlucht, zodat lange reisdagen vermeden worden.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Gezinsreis Thailand Mooi 3

Thailand is een prachtige bestemming voor jong en oud! Mooie tempels, prachtige natuur, een vriendelijke lokale bevolking, lekker eten en witte stranden... Thailand heeft het allemaal. Tijdens deze rondreis maakt u allereerst kennis met het levendige Bangkok en de regio Kanchanaburi. Vervolgens reist u naar het noorden, waar u een bezoek brengt aan Chiang Rai en Chiang Mai. In de omgeving van deze plaatsen is zeer veel te zien en doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de dorpen van enkele bergvolkeren, leer Thais koken of loop een dag mee met een olifantentrainer. De laatste dagen zijn gereserveerd voor een ontspannen verblijf op het mooie eiland Koh Samui in het zuiden van Thailand. Tijdens de gehele reis verblijft u in sfeervolle, kindvriendelijke hotels.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Gezinsreis Thailand Mooi 4

Thailand is de perfecte vakantiebestemming voor een heerlijke en ontspannen rondreis met het hele gezin. Er is veel te zien en te beleven! Verken bruisend Bangkok, bezoek de vele tempels en vaar over een drijvende markt. Of ontdek de omgeving per fiets, spring in het verfrissende water van de Erawan-waterval en maak kennis met de vele bergvolkeren in het noorden van Thailand. Tijdens deze reis ziet u vele hoogtepunten van Thailand. U bezoekt allereerst de hoofdstad Bangkok en de regio Kanchanaburi, bekend van de Brug over de River Kwai. Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden van Thailand staan ook op het programma. De laatste dagen van de reis staan in het teken van zon, zee, strand en ontspanning op het eiland Koh Samui in het zuiden van Thailand.

 • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner