Gezinsreizen Individuele gezinsreis Mooi Gezinsvakanties

Naar Thailand met de kids

Gezinsreis Thailand Mooi 1

Op reis naar Thailand met het hele gezin. Thailand is een ware belevenis! Er is veel te zien, te doen en te ervaren voor groot en klein. Natuurlijk zullen de kleurige tempels en de lokale marktjes op uw programma staan, maar er zijn ook volop activiteiten te ondernemen. Denk eens aan een leuke fietstocht door de rijstvelden en langs tempels en kleine dorpjes, neem een kijkje bij een olifantenopvangcentrum of vaar per bamboevlot of kano over de rivier. U slaapt in kindvriendelijke hotels en de langere afstanden legt u af per binnenlandse vlucht. Zo is er genoeg tijd om ook eens een dagje lekker niets te doen, aan de rand van het zwembad of spelend op het strand. U sluit uw rondreis door dit veelzijdige land af aan het mooie strand van Koh Phangan.

  • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 22 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Gezinsreis Thailand Mooi 2

Thailand is een heerlijke en gevarieerde bestemming voor het hele gezin. Activiteiten als raften in de omgeving van Pai, ziplinen (tokkelen) aan een staalkabel over de jungle nabij Chiang Mai of wandelen door het Khao Sok Nationaal Park zullen zeker ook door uw tieners gewaardeerd worden. Een bezoek aan een tempel of nijverheidsdorpje wisselt u af met een middagje relaxen bij het zwembad of op het strand. Of wat dacht u van een middagje shoppen? En vissen of surfen? Het kan allemaal in Thailand en zo geniet iedereen van een fijne vakantie. U reist van A naar B per auto met chauffeur en soms per boot. De grotere afstanden legt u af per binnenlandse vlucht, zodat lange reisdagen vermeden worden.

  • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Gezinsreis Thailand Mooi 3

Thailand is een prachtige bestemming voor jong en oud! Mooie tempels, prachtige natuur, een vriendelijke lokale bevolking, lekker eten en witte stranden... Thailand heeft het allemaal. Tijdens deze rondreis maakt u allereerst kennis met het levendige Bangkok en de regio Kanchanaburi. Vervolgens reist u naar het noorden, waar u een bezoek brengt aan Chiang Rai en Chiang Mai. In de omgeving van deze plaatsen is zeer veel te zien en doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de dorpen van enkele bergvolkeren, leer Thais koken of loop een dag mee met een olifantentrainer. De laatste dagen zijn gereserveerd voor een ontspannen verblijf op het mooie eiland Koh Samui in het zuiden van Thailand. Tijdens de gehele reis verblijft u in sfeervolle, kindvriendelijke hotels.

  • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 

Gezinsreis Thailand Mooi 4

Thailand is de perfecte vakantiebestemming voor een heerlijke en ontspannen rondreis met het hele gezin. Er is veel te zien en te beleven! Verken bruisend Bangkok, bezoek de vele tempels en vaar over een drijvende markt. Of ontdek de omgeving per fiets, spring in het verfrissende water van de Erawan-waterval en maak kennis met de vele bergvolkeren in het noorden van Thailand. Tijdens deze reis ziet u vele hoogtepunten van Thailand. U bezoekt allereerst de hoofdstad Bangkok en de regio Kanchanaburi, bekend van de Brug over de River Kwai. Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden van Thailand staan ook op het programma. De laatste dagen van de reis staan in het teken van zon, zee, strand en ontspanning op het eiland Koh Samui in het zuiden van Thailand.

  • Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Individuele gezinsreis
 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner