Gezinsreizen Groepsreis met kids Djoser Junior

Naar Thailand met de kids

Junior Thailand, Maleisië en Singapore

De afwisselende reis start in de jungle van Thailand. Na een avontuurlijke tocht door de jungle kun je ontspannen op de tropische eilanden Koh Lanta, Koh Ngai, Langkawi en Penang. Vervolgens reis je door de rijke natuur van Maleisië. Je bezoekt de regenwouden in Taman Negara en de theeplantages op de Cameron Hooglanden. In Kuala Lumpur kun je grenzeloos shoppen en in Malakka snuif je de Oud Hollandse koloniale cultuur. De reis eindigt in het iconische Marina Sands Hotel, het mooiste hotel van Singapore met zwembad op het dak! Vanaf het Skypark kijk je uit over de bruisende stad. Hier kun je stijlvol nagenieten van deze buitengewone reis.

  • Reisinfo: Thailand, Maleisië en Singapore, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar
  • Bijzonderheden: ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Junior Thailand 21 dagen

Complete rondreis door het ‘land van de glimlach’ in de zomervakantie, een ideale gevarieerde vakantiebestemming voor het hele gezin. Ervaar in een bootje of per tuk-tuk de drukke stad Bangkok en ontdek de rust van de natuur op de Kwai rivier in de jungle rafts. Een fietstocht over het platteland kun je maken in Sukothai en een tochtje per olifant mag niet ontbreken in de omgeving van Chiang Mai. Het tropische strand bij Koh Samed is een mooi slot van de vakantie.

  • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar
  • Bijzonderheden: verlengen op Koh Samed mogelijk, ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

> Groepsreis met kids
 

Junior Thailand 15 dagen

Thailand leent zich bij uitstek voor een avontuurlijke vakantie met de kinderen. In Bangkok maken we een boottocht en vind je gouden paleizen. Op de drijvende markt doe je de inkopen uit een bootje. Een tocht op een olifant maak je bij Chiang Mai. De laatste dagen van de reis geniet je van de prachtige witte stranden van het eiland Koh Samed.

  • Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar
  • Bijzonderheden: ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

> Groepsreis met kids
 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner