Gezinsreizen Bouwsteen Kidsreizen

Naar Thailand met de kids

Startpakket Bangkok

Als je reist met kinderen is het altijd handig om de eerste paar dagen al geregeld te hebben, zodat je relaxed aan je reis kunt beginnen!

  • Reisinfo: Thailand, startpakket, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

River Kwai

Prachtige natuur, mooie watervallen en indrukwekkende herinneringen aan de oorlog; dat ga je allemaal meemaken tijdens deze tour.

  • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Bouwsteen
 

Hoge Noorden

In het hoge noorden van Thailand slaap je bij de bergstammen, maak je een olifantentocht en zul je een prachtige jungle en mooie tempels zien!

  • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 5 dagen, vanaf 5 jaar
  • Bijzonderheden: 1 overnachting bij een bergstam

Meer info

> Bouwsteen
 

Thuis bij de Thai

Deze komende dagen zul je bij een Thaise gastfamilie in een rustig plattelandsdorpje in het noordoosten van Thailand gaan logeren, zodat jullie het echte Thaise leven kunnen ontdekken. Verwacht hier geen luxe, maar wel een hele bijzondere belevenis!

  • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden
  • Bijzonderheden: homestay

Meer info

> Bouwsteen
 

Ko Samui en Ko Tao

Een heerlijke mini 'eiland hop' tour waarbij je een paar dagen kunt genieten op Ko Samui en verder kunt relaxen op Ko Tao.

  • Reisinfo: Thailand, strandverlenging, 7 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Khao Sok en Ko Lanta

Deze bouwsteen start met een unieke jungle tour in het Khao Sok National Park. Met zijn regenwoud, begroeide kalkstenen rotsformaties en bergen met stroompjes en watervallen is dit het grootste nationaal park in zuid Thailand. Jullie logeren op hele bijzondere lokaties, namelijk in een boomhut en in bungalowtjes (jungle rafts) op een meer midden in het park! Na jullie tocht kun je nog nagenieten op het mooie eilandje Ko Lanta.

  • Reisinfo: Thailand, strandverlenging, 7 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Bouwsteen
 

Ko Chang

Koh Chang is een heerlijk tropisch eilandje wat steeds bekender wordt bij toeristen, maar nog niet wordt overspoeld door de massa. Je kan er vanalles doen; olifantenritten in het dichtbegroeide binnenland, een autotocht over het eiland of boottochtjes naar andere kleine eilandjes in de buurt waar je heerlijk kan snorkelen. Lekker relaxen aan het strand en genieten van de onstpannen sfeer is ook een prima optie!

  • Reisinfo: Thailand, strandverlenging, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 
Banner

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner