Gezinsreizen Bouwsteen 01 tot 05 dagen

Naar Thailand met de kids

Bergstambezoek bij de Lisu Lodge

Maak kennis met het groene noorden van Thailand en neem een kijkje bij de vriendelijke Lisu bergstam. Vanuit Chiangmai wordt u naar de prachtige Lisu Lodge gebracht, midden in een rijke groene vallei gelegen. U ontmoet de dorpsbewoners, neemt een kijkje in hun huizen, ervaart hun manier van leven en overnacht in de karakteristieke Lisu Lodge.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 2 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Kajak Avontuur

Deze reis is geschikt voor families met kinderen vanaf 11 jaar. Een geweldig avontuur op zee. Stille, bijna onontdekte eilanden, prachtige baaien en helder blauw water. U ziet Thailand vanaf het water en gaat helemaal terug naar de natuur.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 12 jaar
 • Bijzonderheden: kamperen op het strand

Meer info

> Bouwsteen
 

Olifanten Jungle Safari

Deze reis is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar. Op de rug van een olifant een tocht door de jungle maken, olifanten voeren. Per kano varen langs mangrovebossen en prachtige exotische vogels en reptielen zien. Lunchen op een boot in Birmese stijl. En overnachten in luxueuze safari-tenten.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 4 jaar
 • Bijzonderheden: overnachtingen in luxueuze tent

Meer info

> Bouwsteen
 

4 Day Trekking Thailand

Deze reis is geschikt voor families met kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Een Gouden Driehoek avontuur vertrekkend vanuit Chiang Mai vervolgens Thaton, Maekok Rivier, Mae Sai, Chiang Rai. Wandel naar bergstamdorpjes en zie de imposante Chiangdao berg, bezoek de mystieke Gouden Driehoek, de Birmese grens en Mae Sai, Thailand’s meest noordelijke punt. Een actieve trip met alle noordelijke hoogtepunten!

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 4 dagen, vanaf 8 jaar
 • Bijzonderheden: overnachtingen in bamboehut bij lokale families

Meer info

> Bouwsteen
 

Roze dolfijnen spotten vanuit Khanom

Roze dolfijnen spotten… het kan echt, in Thailand! Aan de oostkust, niet ver van de ferry naar Koh Samui, ligt de plaats Khanom. Van hieruit start deze leuke bouwsteen in het zuidelijke deel van Thailand. Wij voegen dit pakket graag toe aan uw rondreis.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Koken en fietsen tijdens de Lanna Country Experience

Ga op bezoek bij de Lanna-bergstam in Noord-Thailand en leer alles over het leven en de kookkunsten van deze bergstam! De nadruk ligt tijdens uw verblijf op de ‘Rice for life’ cultuur en het verzamelen en koken van de maaltijden tijdens een kookles. Ook maakt u mooie fietstochten door de omgeving.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 2 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Elephant Hills Rainforest Camp

Een unieke belevenis: u combineert een verblijf in het Elephant Hills Camp met een nacht in het nieuwe drijvende tentenkamp op het Cheow Larn meer! Tijdens uw rondreis door Thailand, kunt u deze driedaagse trip gemakkelijk als ‘bouwsteen’ toevoegen aan uw rondreis.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, alle leeftijden

Meer info

> Bouwsteen
 

Mahoutcursus in olifantencentrum Lampang

Een leukere manier om kennis te maken met de Aziatische olifant is er niet: ga twee dagen in training bij het Elephant Conservation Center in Lampang en wordt een ervaren mahout! Mahouts zijn de verzorgers en trainers van olifanten die u in heel Azië tegenkomt. Elke olifant heeft een vaste verzorger toegewezen die het dier temt, voor hem zorgt en het wel en wee van de dikhuid in de gaten houdt. Tijdens deze tweedaagse homestay wordt u mahout over uw eigen olifant (alleen of samen met uw kind).

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

> Bouwsteen
 

Apen en olifanten in de jungle

Deze bouwsteen biedt je de gelegenheid met kleinere kinderen op relaxte wijze in het onaangetaste regenwoud van Khao Sok te verblijven. Je logeert twee nachten in een familiebungalow met mooi uitzicht op een rivier midden in het regenwoud. Je gaat in dit indrukwekkende junglegebied een wel heel speciale 'sightseeing' doen, namelijk op de rug van een olifant. De resterende tijd (of als de kleine slaapt) ben je vrij om vanuit de lodge wandelingen te maken door het National Park of een stukje te kanoën /tuben.

 • Reisinfo: Thailand, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 6 jaar
 • Bijzonderheden: Khao Sok NP vanuit Phuket of Surat Thani

Meer info

> Bouwsteen
 

Zon, zee en zandkastelen

De ideale bestemming om niets te doen dan luieren aan het strand dat wit, breed en oneindig lang is. Bovendien loopt het strand geleidelijk af in zee, wat ideaal is als je met kinderen reist. Je verblijft in een heerlijk resort aan het strand en uiteraard voorzien van een fijn zwembad. Ko Lanta is gemakkelijk te bereiken vanuit het Khao Sok National Park, de transfer van ongeveer 2,5 uur is inbegrepen. Onderweg neem je een pontje (2 minuten varen). Heb je een groot gezin en wil je graag in 1 bungalow verblijven met zijn allen dan kan dat op Ko Lanta. Dit eiland kun je het best bezoeken in de maanden november tot en met april.

 • Reisinfo: Thailand, strandverlenging, 4 dagen, alle leeftijden
 • Bijzonderheden: Ko Lanta vanuit Khao Sok

Meer info

> Bouwsteen
 

Thailand experts

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner